K2Network
Yeni Başlayanlar için Hızlı Gelişim Yolları - Yazdırılabilir Versiyon

+- K2Network (http://login.k2network.com.tr/forum)
+-- Forum: TÜRKÇE FORUM (http://login.k2network.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Oyun Rehberi (http://login.k2network.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Konu: Yeni Başlayanlar için Hızlı Gelişim Yolları (/showthread.php?tid=4)

Yeni Başlayanlar için Hızlı Gelişim Yolları - liz - 11-11-2025

Merhaba ben oyundan az çok tanıdığınız Helen. Yeni başlayanlar için kendi yöntemim ve deneyimimi sizlere aktaracağım.
Hem hızlı gelişmenize olanak sağlar hem oyunu keşfetmeden önce bir rehber tadında olacağı fikrindeyim.

İlk önce oyuna giriş yaptığımızda; 
VIP paketimizi çekelim ve eksik kalan scrollarımızı ve farm için gereken materyallerimizi PUS üzerinden tedarik edelim.
K2Network cömertliği bunları ücretsiz olarak sahip olmanıza ayrıca olanak tanıdığını unutmayalım.
Moradon ITEM Kiralama yerinden 24 saat geçerli itemlerimizi alalım. Merak etmeyin, kiralayan kişi dakik bir şekilde 24 saat sonra sizden alır. Aman diyeyim! Süresi biterken farmda kalmayın Smile 
Gerçi benim rehberliğimle buna gerek kalmayacak.
Stat ve Skilleri verdik. (Bence BP veya Warrior class ile başlamanız sizi nihai sonuca daha hızlı götürecektir.)
Hemen Ronark Land'a gidiyoruz ve Island 3'te Crimson Wing'i buluyoruz.
Taksi tutsanız 250 lira yazar ama burada bedava sonuçta K2Network burası.

Hemen ışınlanınca dağın kenarından sağından gidip orada +7 +8 Shell kutularımızı çıkartırken,
Hepa Iron Impact'lerimizide kasıyoruz. Ortalama yarım saat sonra kiralık itemlerin yerini,
sizin itemleriniz alıyor... Ekranınızın hemen sol alt kısmında Q işareti vardır.
Oraya tıklayarak hızlıca bus kasabilirsiniz.
Ayrıca BUS kasmak için (Ancient, Blood Seeker, Hop Goblin, AOC dropları gayet güzel ve seridir.)
Iron Impact'imizi +7 yaptık mı? Bence kesin yaptık.
Artık kiralayan kişiyle alacak verecek meselemiz yok. 

Ve bu NPC arkadaşımızı 3 evetle uğurluyoruz.
Daha 2 saat içerisinde geliştik oldukça verimli oldu.

Sırada takılarımız var, olur da ben oyunda olmazsam ki kesin olurum.
Bana pm atabilirsiniz ve ben sizlere başlangıçta size avantaj sağlayacak takılar sağlayabilirim.
Ayrıca farm içinde çıkan Monster Stone'ları  değerlendirebilirsiniz. 
Hem içerisindeki Moblardan hem ana bossundan takı kutusu veya direkt olarak takı düşmektedir. 
Ayrıca Draki pendant kutusu kasarken ayrıca taşların hepsi çıkar.
Bunların içinden Foverin, Shio Tears, Flame ring, Legi, judicius belt, küpeler gibi takıların çıkması mümkündür.

Ama daha hızlı yolu bowl içerisinde Wrath of Pathos'larda Farm atmak ve Chaos Stone yakalamaktır.
Özellikle Grudge ve Querry bossları hem basit hem daha aktif drop verir.
Multi client özelliği aktiftir. 1 Priest 2 warrior veya 1 warrior ile bir çok yerde rahatça farm atabilirsiniz.
İlk başladığınız zaman aksesuar kutularını açın ve karakterinizin takılarını bir üst seviyeye çıkartın.
Yeterli seviyeye geldiğinizde ise 15x biriktirip "Akara" box olarak takılara çevirebilirsiniz.
Unutmayın! Her zaman kendinizi geliştirerek gidin! Eğer elinizde 1 adet Raptor +7 varsa, başka bulmadan gidip
onu 8'e basmayın. Garanti yol en uygun yoldur. Geliştikçe biriktirip bunları 8-9 seviyelerine rahatlıkla çekebilirsiniz.
Gücünüz yettiği CR'leri mutlaka yapın. Eğer yapamıyorsanız yapanlardan yardım isteyin.
Aktif oyuncularımızın yardımsever kişiliği vardır bundan eminim.
Daha ilk gün bile keyif alacağınız bir oyun deneyimi yaşayacağınızı, daha sakince arkadaşça bir ortamda
olacağınızdan şüpheniz olmasın. Şu an ki Karus Kraliçesi olarakta ben bizzat bunu temin edebilirim.
Arayışımız rekabet değil, eğlencedir. Eğlenceli kılansa rekabettir bunu unutmayın.
Benim söylediklerimi yaparsanız hızlıca gelişeceğinizden emin olabilirsiniz.
Hep beraber keyifli zaman geçirir aktif PK'lar atabilir ve eğlenebiliriz.
Unutmayın, bazen hayat offline Knight Online'dır.
Bir dönemin bütün insanların hayatını etkileyen bu oyunun ruhunu hatırlamak gerekir.
Zaman+Emek= Keyif ve Eğlence

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım sizler için faydalı olacaktır.
İyi oyunlar dilerim.

RE: Yeni Başlayanlar için Hızlı Gelişim Yolları - D2K - 11-11-2025

Teşekkürler güzel önerileriniz için, bir çok yeni oyuncumuza yol göstericektir postunuz.