01-29-2026, 05:26 PM
★ GÜNCELLEME NOTLARI: DKM Fix, Slot Düzenlemesi ve Şeffaflık ★
Priest düzeltmeleri, Eslant durumu ve Yönetimden Önemli Açıklamalar.
➤ TEKNİK DÜZELTMELER VE MOB GÜNCELLEMELERİ
➤ SLOT VE ESLANT DÜZENLEMELERİ
Slotlarda tekelleşmeyi önlemek adına harita düzenlemeleri yapıldı.
★ BİZİM ÇİZGİMİZ: ŞEFFAFLIK VE EMEK ★
(Lütfen Okuyunuz)
Değerli oyuncularımız, yönetim anlayışımız konusunda bazı noktaları netleştirmek istiyorum:
1. Mutlak Şeffaflık: Eğer bir oyuncunun üzerindeki eşyanın kaynağı hakkında en ufak bir şüpheniz olursa, Genel Sohbetten (All Chat) herkesin göreceği şekilde bunu sormaktan çekinmeyin.[/B]
2. Bağımsız Yönetim: Bizim arkamızda bizden para bekleyen ortaklarımız, yatırımcılarımız veya harici bir yapı yok. Evet, bazen beklenmedik resetler veya süre belirsizlikleri olabiliyor. Ancak bunların arkasında her gün minimum 10-15 saatlik bir çalışma yatıyor.
3. Teşekkür: Ben de yoruluyorum ancak sizin keyifle oynadığınızı görmek tüm yorgunluğumu alıyor. Aramızda olan, bize inanan, hatalarımızda bile desteğini esirgemeyen sana ve diğer tüm oyuncularıma minnettarım.
Bu çizgimizi asla bozmayacağız. Sunucu aktiftir, iyi eğlenceler!
K2Network Yönetimi
Priest düzeltmeleri, Eslant durumu ve Yönetimden Önemli Açıklamalar.
➤ TEKNİK DÜZELTMELER VE MOB GÜNCELLEMELERİ
- Priest DKM Fix: Priest sınıfında Dark Knight Mace takılı iken rakibe heal atıldığında hasar (damage) vurmama sorunu tespit edildi ve tamamen fixlendi. Artık eşya özelliğini tam olarak kullanabilirsiniz.
- Akıllı Botlar: Botların yapay zekası iyileştirildi. Donma sorunları giderildi. Artık Malice/Torment gibi defans kırma yetenekleri aldıklarında rastgele can gitmesi yerine, doğru hasar/tepki mekaniği işleyecek.
➤ SLOT VE ESLANT DÜZENLEMELERİ
Slotlarda tekelleşmeyi önlemek adına harita düzenlemeleri yapıldı.
- Cardinal Slotları: Sadece Okçuların uzaktan tüm slotu işgal etmesine (tekelleşmesine) yol açan yapı değiştirildi. Slotlar ayrıştırıldı, artık diğer oyuncularımız da bu slotlardan faydalanabilecek.
- AOC Slotları: AOC slotlarında da benzer ufak düzenlemeler ve iyileştirmeler yapıldı.
- Eslant Görevleri: Eslant bölgesindeki görev sorunları tam anlamıyla çözüldü. Şu andan itibaren tüm görevlerinizi sorunsuz yapabilirsiniz.
- Eslant Dropları: Görevler bitti ancak Drop (Eşya atma) oranları henüz son haline gelmedi. Şu an siz oyundayken ben arka planda bu dropları düzenlemeye başlıyorum.
★ BİZİM ÇİZGİMİZ: ŞEFFAFLIK VE EMEK ★
(Lütfen Okuyunuz)
Değerli oyuncularımız, yönetim anlayışımız konusunda bazı noktaları netleştirmek istiyorum:
1. Mutlak Şeffaflık: Eğer bir oyuncunun üzerindeki eşyanın kaynağı hakkında en ufak bir şüpheniz olursa, Genel Sohbetten (All Chat) herkesin göreceği şekilde bunu sormaktan çekinmeyin.[/B]
- Upgrade kayıtları,
- Eşyanın elde ediliş tarihi,
- Kaynağı (Drop mu, Letter mı, GM mi?)
2. Bağımsız Yönetim: Bizim arkamızda bizden para bekleyen ortaklarımız, yatırımcılarımız veya harici bir yapı yok. Evet, bazen beklenmedik resetler veya süre belirsizlikleri olabiliyor. Ancak bunların arkasında her gün minimum 10-15 saatlik bir çalışma yatıyor.
3. Teşekkür: Ben de yoruluyorum ancak sizin keyifle oynadığınızı görmek tüm yorgunluğumu alıyor. Aramızda olan, bize inanan, hatalarımızda bile desteğini esirgemeyen sana ve diğer tüm oyuncularıma minnettarım.
Bu çizgimizi asla bozmayacağız. Sunucu aktiftir, iyi eğlenceler!
K2Network Yönetimi