11-20-2025, 03:58 PM
(11-20-2025, 08:59 AM)symphony Yazdı: Arkadaşa katılıyorum ama DM için günlük görevin 400 olması ve booro slotlarının 2li olmasından dolayı. Arka tepe slota 2 li booro daha eklenebilir ayrıca DM için 400 de kalacaksa eğer ödüller arttırılabilir ya da sayı azaltılabilir, teşekkürler.
evet daha öncede admine dc den iletmiştim dm verdiği ödüle göre görev biraz zor. verdiği ödüle göre 200 iyi. normal bir pt dm de zorlanarak yada pc başında olması gerekirken 100 dm ortlama 30 dk nın üstünde kill oluyor. buda 400 dm 2 saat demektir belki kısa sürer belki uzun ama dm yapıyım dedim ilk zamanlar bowlda afk bırakarak daha çok acc,krowaz, armor box aldım. dm den toplam max 3 gb aldım. bowlda ise dm den daha az sürede hesap başına 10-15 arası silver aldım. şuan halen bowl afk dm den daha avantajlı. bowl da 8 li pt de gerekmiyor biraz item yapmışsanız 1 pri 4 attack full sc ile yeterli oluyor. kalan 3 hesab hakkınızıda sağda solda solo görevler yapıp trina kc kasılabilir. DM gerçekten kill/ödül dengesizdir.