Konu Değerlendirmesi:
  • 1 Oy(lar) - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MAKRO TESPİT EDİLDİ

MAKRO TESPİT EDİLDİ

Bu başlık altında yanıtları takip edebilir, ilgili bölüme geri dönebilir ve gerekiyorsa yeni konu açabilirsin. İlk mesaj düzenleme yalnızca konu sahibine açıktır.

Yanıtlar: 2Görüntüleme: 81Forum: Hatalar ve ÇözümlerDurum: AçıkPuan: 5.00 / 5K2NetworkKnight Online

dosyayı çalıştırıp bilgisayarı tekrar başlatıyorum fakat bir şeyin değiştiği yok macro tespit edildi diyip sürekli oyundan atıyor hatta oyuna girer girmez atıyor bunun kalıcı çözümü nedir server'a yeni başlamaya çalışıyorum daha oyuna bile giremedim Big Grin
Bul
Yanıtla

benimde ilk baş öyle oldu dostum, sonradan format attım pc ye temiz kurulum yaptım, fakat bu seferde 10-20 saniye içinden hata mesajı vermeden oyundan atıyor sürekli oynayamıyorum, benim tahminim anti-cheat sistemi güncellemesi aldı son güncellemede ondan sonra terslikler olmaya başladı, umarım düzeltilir, server çok güzel umudunu kesme inşallah sorunumuz çözülür Smile
Bul
Yanıtla

(06-19-2026, 02:33 PM)lazanya0 Yazdı:  benimde ilk baş öyle oldu dostum, sonradan format attım pc ye temiz kurulum yaptım, fakat bu seferde 10-20 saniye içinden hata mesajı vermeden oyundan atıyor sürekli oynayamıyorum, benim tahminim anti-cheat sistemi güncellemesi aldı son güncellemede ondan sonra terslikler olmaya başladı, umarım düzeltilir, server çok güzel umudunu kesme inşallah sorunumuz çözülür Smile

hiç bir yetkiliyede ulaşamıyoruz ki amk Big Grin yazdım herkese her yerden dönüş alamadım
Bul
Yanıtla

Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)